История на бранда

Добре дошли в Онлайн магазин Wild tear!

Тук може да намерите богат асортимент от стилно дамско бельо, нощно бельо, дамски дрехи, бански. Освен разнообразие на достъпни цени, ние се стремим да осигурим за нашите клиенти лесна поръчка и бърза доставка, както и консултации за всичко, което Ви интересува относно предлаганите от нас продукти и подаръци за дами. В качеството си и на потребители, ние знаем, че удовлетвореността на крайния клиент е решаваща за успеха на бизнеса. Това е и приоритетът на фирмата.

Wild tear е млада българска компания, родила се в нашия стремеж към удобство и стил в най-интимния ни свят, там където (почти 🙂 никой няма да ни види. Скрито и съкровено, то, добре подбраното бельо има своята външна проява – в дълбока увереност, елегантен сексапил и закачлива усмивка!

Всички модели на марката Wild tear са влезли в производство след тест за удобство и качество при тяхната употреба. Преди да се спрем на финалния състав на нашите колекции, всеки модел бе носен и тестван, с внимание към детайла и изключителност на изработката бе коригиран и подобряван, докато стане най-естественото и комфортно присъствие в нашите гардероби. Моделите са удобни, с дизайн за разнообразни нужди и вкус, лесни за поддръжка. Изработено от подбрани висококачествени материали с висока елстичност и издръжливост, с изключително ниска степен на свиваемост, нашето бельо няма да Ви изневери!

Нашите продукти са предназначени за самоуверената жена, която желае да прикове вниманието върху себе си.

Уверете се сами – само един поглед е достатъчен, за да пожелаете това бельо.

Усетете топлата прегръдка на най-новата българска марка бельо – Wild tear! Чувствено присъствие!