ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 30 ЛЕВА- БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА SPEEDY!

Доставка и плащане

Условия за доставка:

Чл. 1 Доставката на стока, поръчана чрез използването на САЙТА, се извършва при описаните в този раздел условия.

Чл. 2. Доставките се осъществяват чрез куриерска фирма СПИДИ. 

Чл. 3. Доставката на територията на Република България е безплатна за ПОТРЕБИТЕЛИТЕ за поръчки на обща стойност над 49 (четиридесет и девет) лева, доставени до офис на куриера в населеното място, в което ПОТРЕБИТЕЛЯТ  е посочил да се извърши доставка.

Чл.4. Поръчаната от ПОТРЕБИТЕЛЯ стока се доставя до 2 (два) работни дни от потвърждаване на поръчката, при условие, че адресът за доставка е валиден и е на територията РБългария и е посочен точно. За селища без офис на Куриера доставката се извършва съгласно график за обслужване от Куриера или до 3 дни, ако селището не е включено в график. При доставки до офис на Куриера, стоката се доставя ден след изпращането и.

Чл. 5. Поръчаната стока се превозва в подходяща опаковка съгласно особеностите й, и използвания транспорт за доставка.

Чл. 6. (1) Поръчаната стока се доставя на адреса, посочен от ПОТРЕБИТЕЛЯ в изпратената от него заявка. 

(2) ПОТРЕБИТЕЛЯТ е длъжен да осигури достъп и възможност за получаване на стоката, когато е посочил адрес за доставка различен от офис на куриера.

(3) Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурени условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за оттеглена и "Ай Пи Ес Интернешънъл" ЕООД се освобождава от задължението си да изпълни доставката.

(4) В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ потвърди желанието си да получи поръчаната стока след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по втората доставка. Разходите за втората доставка се заплащат при получаване на стоката, едновременно с общата сума за поръчката и разходите по първата доставка.


Начини на плащане:

Чл. 1. Заплащането на цената на поръчана стока се извършва с наложен платеж – в момента на получаване на стоката сумата се предава на служителя на куриерската фирма, извършваща доставката.


Плащане на доставката:

Чл. 1. Доставката на територията на Република България е безплатна за ПОТРЕБИТЕЛИТЕ за поръчки на обща стойност над 49 (четиридесет и девет) лева, доставени до офис на куриера в населеното място, в което ПОТРЕБИТЕЛЯТ  е посочил да се извърши доставка.

Чл. 2. Доставката до най-близкия офис на куриерска фирма СПИДИ за поръчки на обща стойност под 49 (четиридесет и девет) лева е в размер на приблизително 3,60 лв./три лева и 60 ст./, а при избор на клиента за доставка до адрес, различен от офис на куриерска фирма СПИДИ, е в размер на приблизително 5 лв./пет лева/.